Making Of (foto fixa)

Com va anar el rodatge? Aquí en aquest petit recull de fotografies de Lourdes Ribas, podeu veure què va passar els dos dies de rodatge, podeu il·lustrar-vos visualment del que va ser un dels rodatges mes complicats, però més gratificants que mai he fet.

Aquestes fotografies les ha fet Lourdes Ribas Galobardes, una gran professional i una molt bona amiga. Conjuntament amb la Vicky Perez tenen una empresa en comú PIXELSTUDI. En poques paraules podria resumir el que elles fan, que és,  contar històries. Us animo a que feu click a l’enllaç i les descobriu, de veritat que val la pena. A part d’unes grans professionals que això salta a la vista,  només cal veure les fotografies que fa Lourdes i els vídeos de la Vicky, que et deixen sense paraules, a part del que es obvi, tinc que dir que son unes GRANS persones, no fa molt temps que ens coneixem, calculo que uns 2 anys, però amb aquest temps hem agafat un carinyo mutu, i sempre busquem qualsevol excusa per trucar-nos i veure com estem i que fem i contar-nos una mica la vida. La Vicky també ens ha fet el making of, el vídeo, però aquest només el podrem veure al dvd.

Lourdes i Vicky! moltes gracies per estar on esteu, per ser com sou i per deixar-me forma part de vosaltres!!!

GALERIA FOTOS MAKING OF

 

 

Comments

  1. Moltes gràcies a tu Pau! En realitat ha estat una gran experiència formar part d’aquest gran projecte, la confiança que ens has brindat i el reconeixement que dónes al nostre treball. Per descomptat i encara més important és el poder comptar amb la teva amistat. Gràcies Pau!

Add Comment