BSO Frances Poquet

A la recta final del projecte, avui parlarem del GRAN Francesc Poquet. Una d’aquelles persones que entren a la teva vida com aquell qui no vol, però que s’hi enganxen i s’hi queden fixes. Què puc dir de Francesc que ja no hagi dit anteriorment? Un gran professional, un gran trompetista i un gran compositor. Ell ens va composar la BSO per al vídeo de presentació que vam fer per aquest projecte, el qual vam utilitzar i seguim utilitzant per presentar el projecte. Com a persona em quedaré curt de tot el que pugui dir. La gent que el coneix sabrà que no m’equivoco. No fa molt de temps que ens coneixem, va ser gràcies a l’amic Josep Guti, de la productora de Barcelona Celofan Audivisual, per un projecte gran que em van proposar. Jo necessitava un compositor per una banda sonora i ell me’l va presentar. A partir d’aquest projecte vam agafar una gran amistat i quan li vaig vendre el projecte de ‘La Fatarella, 1938’, s’hi va bolcar completament. Francesc! Un GRAN amic que últimament ha estat, malauradament, fent-me costat a problemes i maldecaps personals, però aquí està la diferència entre els amics de veritat i els que passen per la teva vida de llarg. GRÀCIES Francesc! ets gran! molt gran!

Aquestes fotos son d’ahir la nit ultimant detalls i gravant notes del contrabaix de Genís Mallol Sala, també un gran músic, professional i persona. Francesc Poquet ens està preparant una gran BSO per a aquest curtmetratge.

Francesc Poquet i Crespo (Dénia, Alicante) es licenciado en Historia y Ciencias de la Música y titulado en Grado Superior de Trompeta. Especializado en música de cine y música coral, ha estudiado canto, piano, contrapunto, fuga, instrumentación, tecnología musical y composición en los conservatorios de Dénia, Xàbia, Alacant, Alcoi, Castelló, en la Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra, y en la Fundación Autor (Madrid).

Su actividad artística se ha centrado en el Orfeó y la Agrupació Artística Musical de Dénia, la Orquestra de la Marina Alta y la Capella de Música de Santa Maria del Pi de Barcelona, actuando en salas de concierto, iglesias, teatros, festivales y certámenes del País Valenciano, Cataluña, Baleares, Almeria, Cuenca, Burgos, Madrid, Francia, Alemania, Austria o Corea del Sur. Ha estrenado y grabado la obra para barítono y orquesta “Inici de Càntic” del compositor Ferran Ferrando, y ha escrito  música para La Romàntica del Saladar, el Cor de Cambra Tyrichae,  AV Video ProduccionsDelta Produccions, y para el realizador catalán, Oriol Gracià.

 

 

No comments yet.

Add Comment