Això ja està aquí!!!!!

Bon dia apreciats amics i amigues, ja ho tenim aquí això!!! “La Fatarella, 1938” ja no es un somni, sinó que passarà a ser una realitat en un breu temps. Després de dos anys de feina, nervis, discussions i més problemes, ja hem posat data per poder gravar el nostre curtmetratge, el vostre curtmetratge, que tants maldecaps i bons moments a la vegada ens ha deixat.
Després de tot aquest temps, ha hagut alguna baixa de l’apartat tècnic, però també hi ha hagut altes, com el nou ajudant de direcció, el nou director de fotografia i a part hem incrementat el personal d’operadors de càmera i ajudants, maquillatge, producció i atrezzo.
La data de gravació del curtmetratge serà els dies 26 i 27 d’octubre. Les localitzacions també han canviat en tot aquest temps. Ara gravarem a Santa Coloma de Queralt, Igualada, la Galera i la Fatarella. Tan pronte tinguem el pla de rodatge llest us el passaré i podreu assistir al rodatge sempre que vulgueu.
Hem planificat un parell de setmanes després de la gravació per la post-producció del projecte, l’edició del curtmetratge, gravació i edició de la banda sonora, i el doblatge. Esperem i desitgem poder presentar el curtmetratge durant la segona quinzena de novembre.
Ara, parlo a nivell personal! Per a mi aquest projecte és molt important, és la meva òpera prima, i el projecte en el que més temps i diners he invertit. Així que poder donar aquesta notícia a tots vosaltres, apreciats col·laboradors, em fa sentir molt bé i puc dir que per fi ho hem aconseguit!!! Tot aquest impàs de temps ha estat molt frustrant, ja que bàsicament el problema més gran que hi havia era de finançament, però bé, ara ja ho tenim solucionat i estem treballant tot l’equip des de fa un mes aproximadament per poder enviar aquest correu i arribar a quadrar horaris, que no ha estat fàcil!
En pocs temps rebreu més correus per saber la situació i com va la pre-producció. També podreu trobar tota la informació a la nostra pàgina web.
Una abraçada molt gran a cadascú de vosaltres.
Pau
No comments yet.

Add Comment