La Fatarella 1938 al festival CURT-REDÓ

El año pasado en este mismo festival, nos seleccionaron un cortometraje que hicimos con Javi Araguzfreemind, y en el que ganamos el 1er premio al mejor cortometraje 2013

Este misma semana, empieza el film festival CURT-REDÓ, estamos muy contentos de la selección de nuestro cortometraje al festival. El festival empieza el jueves 26 y termina domingo 29, podemos ver cortometrajes, spots, documentales y videoclips de gente de nuestra tierra.

Si hay alguien que aun no ha visto el cortometraje La Fatarella 1938, lo pasaran el sábado 28 a partir de las 22:15, en Camp-Redó

Aquí podéis ver la selección oficial y el programa del festival.

 

Un regal

El nostre bon amic i col·laborador del projecte La Fatarella 1938, Josep Guti, avui ens ha enviat unes quantes fotos d’un dels dies del rodatge del curtmetratge. Jo pensava que era l’únic friki que encara treballava en negatiu, però veig que no… per sort, no estic sol! encara hi ha gent que no s’ha deixat vèncer pel digital. Gràcies Josep! fantàstiques instantànies que podem gaudir tots.

Això ja està aquí!!!!!

Bon dia apreciats amics i amigues, ja ho tenim aquí això!!! “La Fatarella, 1938” ja no es un somni, sinó que passarà a ser una realitat en un breu temps. Després de dos anys de feina, nervis, discussions i més problemes, ja hem posat data per poder gravar el nostre curtmetratge, el vostre curtmetratge, que tants maldecaps i bons moments a la vegada ens ha deixat.
Després de tot aquest temps, ha hagut alguna baixa de l’apartat tècnic, però també hi ha hagut altes, com el nou ajudant de direcció, el nou director de fotografia i a part hem incrementat el personal d’operadors de càmera i ajudants, maquillatge, producció i atrezzo.
La data de gravació del curtmetratge serà els dies 26 i 27 d’octubre. Les localitzacions també han canviat en tot aquest temps. Ara gravarem a Santa Coloma de Queralt, Igualada, la Galera i la Fatarella. Tan pronte tinguem el pla de rodatge llest us el passaré i podreu assistir al rodatge sempre que vulgueu.
Hem planificat un parell de setmanes després de la gravació per la post-producció del projecte, l’edició del curtmetratge, gravació i edició de la banda sonora, i el doblatge. Esperem i desitgem poder presentar el curtmetratge durant la segona quinzena de novembre.
Ara, parlo a nivell personal! Per a mi aquest projecte és molt important, és la meva òpera prima, i el projecte en el que més temps i diners he invertit. Així que poder donar aquesta notícia a tots vosaltres, apreciats col·laboradors, em fa sentir molt bé i puc dir que per fi ho hem aconseguit!!! Tot aquest impàs de temps ha estat molt frustrant, ja que bàsicament el problema més gran que hi havia era de finançament, però bé, ara ja ho tenim solucionat i estem treballant tot l’equip des de fa un mes aproximadament per poder enviar aquest correu i arribar a quadrar horaris, que no ha estat fàcil!
En pocs temps rebreu més correus per saber la situació i com va la pre-producció. També podreu trobar tota la informació a la nostra pàgina web.
Una abraçada molt gran a cadascú de vosaltres.
Pau

Presentació a la Fatarella

Des de la web de l’ajuntament de la Fatarella ja ens fan menció, aquest dissabte dia 10 presentarem el vídeo promocional del curtmetratge La Fatarrella, 1938, esteu tots/es convidats/des

L’últim dia de la Batalla de l’Ebre

10/11/2012 · 07:00 – Sala de Ball del Casal de la Fatarella

http://www.lafatarella.cat/ajuntament/CA/evento/curt-metratge-la-fatarella-1938-/329/

http://www.lafatarella.cat/ajuntament/CA/evento/lultim-dia-de-la-batalla-de-lebre/330/

 

Noticias La Fatarella, 1938

Ayer, día 4/11 llegamos a los 20 días del proyecto colgado en verkami de los 40 totales que tenemos para conseguir la totalidad del presupuesto, hoy día 5/11, superamos la mitad de la cantidad que necesitamos para poder hacer este cortometraje. De parte de todo el equipo estamos muy entusiasmados con este proyecto y doy las gracias de parte de todos nosotros en todas las aportaciones que habéis hecho todos vosotros, de la más pequeña a la más grande, gracias a todos vosotros este proyecto será una realidad .

Ahora estamos preparando pequeños vídeos para vosotros, llamados cápsulas del tiempo, donde hablaremos un poco de la zona donde iremos a grabar de la mano de Alex Sambró (presidente de la asociación Lo Riu), también tendremos la satisfacción de poder escuchar las historietas de Leonardo, el soldado superviviente de donde ha salido la historia de este cortometraje, contado por su sobrino Juan Ferré, nuestro escritor particular, y si todo sale bien, también tendremos la presencia de una escritora de la Guerra Civil . Todo esto pasará durante este fin de semana en la sierra de la Fatarella, donde también el sábado día 10, a las 19:00 horas presentaremos el vídeo promocional y el cortometraje en el pueblo de La Fatarella, estáis todos / as invitados / as.

Muchas gracias!

Ya sabéis, necesitamos siguiendo ayuda para poder terminar este proyecto.